Loading...

Amb diferents opcions de difusió per a diverses necessitats, SHIZEN’NA introdueix la personalització en la difusió, tenint en compte l’efectivitat necessària per a cada espai on ha de ser ubicada i el tipus d’essència que s’ha d’emetre, respectant la filosofia de qui ho implanta i aconsellant en funció de les necessitats de l’espai i les de l’entorn.

ESPRAI

Personal

Format que es pot adquirir en qualsevol de les nostres sinergies per a aromatitzar de manera ràpida un espai, complementar una difusió convencional o per a deixar la vostra aroma en una peça de roba com una cortina, un coixí o una bossa.

TODANA

Personal

Difusor ceràmic fet a mà a Moià, amb encenalls i tapa reguladora de fusta autòctona del Moianès. Petita elegància per aromatitzar l’habitació, el bany, un armari… Combinat amb la nostra sinergia natural Zanzar, foragita els mosquits, tant a dins com a l’exterior de casa. Incorpora bastons per efecte mikado.

KABIN

Personal/Professional

Exclusiu difusor de ceràmica i fusta fet a mà a Moià expressament per a Shizen’na, amb bastons de Mitsumata (planta que s’utilitza per fer paper japonès) de 60 cm d’alçada, que poden ser negres o blancs. Funciona per capil·laritat posant l’aroma escollida a dins del gerro i amb la impregnació dels bastons, es transmet a l’ambient.
S’usa bàsicament per decoració, en halls d’hotel, sales grans de reunió, salons luxosos, recepcions, banys grans…

D-SPENSER

Personal/Professional

Dispensador mans-lliures de solució alcohòlica, oli essencial i hidratant natural, per a desinfectar els estris personals com mascaretes, claus, telèfon mòbil… o per a cartes de restaurant, guants… Funciona amb la solució D-Eucaliptol de Shizen’na.

BRUMA

Personal

Petit i elegant difusor autònom, de vidre i alumini, de funcionament molt simple, que atomitza les micropartícules d’oli essencial en un absolut silenci. UTILITZAR EXCLUSIVAMENT AMB LES SINERGIES SHIZEN’NA FORMAT ESPRAI. 

NEBBIA

Personal/Professional

Difusor inalàmbric de nanopartícules per nebulització, amb 3 programes de funcionament per hores i temporitzador de difusió d’aroma.

NEBUCHIC

Personal/Professional

Disseny elegant, adequat per a tota mena d’espais tant particulars com professionals. Amb control per aplicació de mòbil i senzill funcionament programable per dies i hores.

NEBUSCENT

Professional

El difusor d’aroma professional per a grans espais NEBUSCENT adopta la tecnologia de nebulització de dos fluids a temperatura ambient, líder a la indústria, que causen que l’oli essencial retingui tots els ingredients i mantingui intacta la concentració i la puresa de les seves propietats originals.

OKI

Professional

Potent atomitzador de dos fluids, de difusió ràpida al medi.
Equipat amb dos flascons grans d’oli de 1000 ml cadascun, que redueixen efectivament la freqüència d’intercanvi d’oli.

Shizen'na

NEBUSCENT

Potent atomitzador de dos fluids, de difusió ràpida a l’ambient.

COMPRAR ARA

SINÈRGIES D’OLIS ESSENCIALS DESTACADES