Loading...

Amb diferents opcions de difusió per a diverses necessitats, SHIZEN’NA introdueix la personalització en la difusió, tenint en compte l’efectivitat necessària per a cada espai on ha de ser ubicada i el tipus d’essència que s’ha d’emetre, respectant la filosofia de qui ho implanta i aconsellant en funció de les necessitats de l’espai i les de l’entorn.

ESPRAI

Personal

Format que es pot adquirir en qualsevol de les nostres sinergies per a aromatitzar de manera ràpida un espai, complementar una difusió convencional o per a deixar la vostra aroma en una peça de roba com una cortina, un coixí o una bossa.

KABIN

Personal/Professional

Exclusiu difusor de ceràmica i fusta fet a mà a Moià expressament per a Shizen’na, amb bastons de Mitsumata (planta que s’utilitza per fer paper japonès) de 60 cm d’alçada, que poden ser negres o blancs. Funciona per capil·laritat posant l’aroma escollida a dins del gerro i amb la impregnació dels bastons, es transmet a l’ambient.
S’usa bàsicament per decoració, en halls d’hotel, sales grans de reunió, salons luxosos, recepcions, banys grans…

OTO-CAR

Petit difusor mecànic i sense conexions, amb esponja interior absorvent per a difondre qualsevol de les aromes de Shizen’na en format de 10ml. Té regulador de difusió i porta dos recanvis per a poder canviar d’essència en qualsevol moment.

BRUMA

Personal

Petit i elegant difusor autònom, de vidre i alumini, de funcionament molt simple, que atomitza les micropartícules d’oli essencial en un absolut silenci. UTILITZAR EXCLUSIVAMENT AMB LES SINERGIES SHIZEN’NA FORMAT ESPRAI. 

NEBUCHIC

Personal/Professional

Disseny elegant, adequat per a tota mena d’espais tant particulars com professionals. Amb control per aplicació de mòbil i senzill funcionament programable per dies i hores.

NEBUSCENT

Professional

El difusor d’aroma professional per a grans espais NEBUSCENT adopta la tecnologia de nebulització de dos fluids a temperatura ambient, líder a la indústria, que causen que l’oli essencial retingui tots els ingredients i mantingui intacta la concentració i la puresa de les seves propietats originals.

OKI

Professional

Potent atomitzador de dos fluids, de difusió ràpida al medi.
Equipat amb dos flascons grans d’oli de 1000 ml cadascun, que redueixen efectivament la freqüència d’intercanvi d’oli.

Shizen'na

NEBUSCENT

Potent atomitzador de dos fluids, de difusió ràpida a l’ambient.

COMPRAR ARA

SINÈRGIES D’OLIS ESSENCIALS DESTACADES