/ESSÈNCIES

ESSÈNCIES

ESSÈNCIES2024-04-03T10:42:07+02:00
Loading...

Hem confeccionat una àmplia i estudiada col·lecció de sinergies d’olis essencials 100% purs per a aromatitzar espais de tota mida, sigui en un ambient privat o per a un local públic.

BERGAMOT

Un toc de cítric especial, acompanyat de l’essència de Xiprer per amorosir el resultat final, deixant predominar la Bergamota i donant-li la pau que l’arbre transmet.

Composició aromàtica: Eucaliptus, Bergamota, Lovage, Xiprer, Litsea

MINT

La presència dominant de la Menta acompanya l’Eucaliptus per a trobar el seu poder refrescant. Hi afegim el punt especial del Romaní per a amorosir el resultat final en l’ambient

Composició aromàtica: Eucaliptus, Menta, Romaní

ROSEMARY

Potent efecte antiviral i bactericida amb ingredients que aporten benestar i serenor al mateix temps, donant un element d’higiene i seguretat amb olor natural dels boscos autòctons

Composició aromàtica: Eucaliptus, Romaní, Xiprer, Hinoki

LAVENDER

Dels camps de la Provença francesa o de l’interior del nostre país a una sinergia que neteja l’entorn amb l’agradable perfum de l’Espígol.

Composició aromàtica: Eucaliptus, Lavanda, Petitgrain

MEDITERRANI

La llum especial del Mediterrani és acompanyada per la flor de taronger que adorna la puresa de l’ambient de la riba del mar.

Composició aromàtica: Petitgrain, Taronja, Bergamota, Pàtxuli

VILLAGE

Una sinergia de citrics i fustes amb un toc d’aglàia, la flor de la bona sort, per sentir-se en un espai de benestar, confiança i il·lusió.

Composició aromàtica: Bergamota, Iuzu, Sàndal, Pàtxuli, Hiba, Muguet, Aglàia.

GARDEN CITY

Un nou concepte de construcció on la natura s’obre pas entre el ciment, l’acer i el plàstic. Espais oberts, arbres, plantes i flors que arrelen amb majestuositat, donant vida i calor a petits indrets amb aromes naturals.

Composició aromàtica: Copaiba, Gessamí, Malagueta, Bergamota, Gingebre

WABI SABI

Wabi Sabi expressa el seu estil emparat en la bellesa intrínseca de la simplicitat, la humilitat i la naturalitat imperfecte.

Composició aromàtica: Encens, Fusta de Rosa, Sàndal, Xiprer, Hiba, Palmarosa, Frangipani

SENSIBLE

La sensibilitat és la facultat del ser humà de percebre emocions i sentiments. Aquesta essència recull aquesta capacitat en una aroma feta a mida per aquell que és molt sensible, i l’acompanya.

Composició aromàtica: Benjuí, Fragònia, Fusta d’Ho

EMOTION

Sentiment intens d’alegria, pau, felicitat i plaer que ens embolcalla. Més intens que les paraules, desperta el nostre instint més primari: l’emoció.

Composició aromàtica: Rosa, Pàtxuli, Frangipani, Gerani, Fusta d’Ho

SINGULARITY

S’escapa de la normalitat. Infreqüent, diferent, sorprenent; en definitiva, únic.

Composició aromàtica: Fustes balsàmiques, Cedre, Romaní, Xiprer, Pàtxuli, Fusta de Rosa

FEELING

T’escolto, t’entenc, ens abracem i vivim… Hi sóc, hi ets. Senzillament, ens sentim. Una aroma pel sentiment de companyia, de reunió d’amics, d’empatia.

Composició aromàtica: Cafè, Vainilla, Cardamom, Benjuí

BOUQUET

Gaudir de la primavera tot l’any, a casa o a la feina i deixar que la perfecta aroma de la Gardènia transmeti la serenor de l’època en que tot floreix, la llum es fa constant i l’amor més emociona.

Composició aromàtica: Gardènia, Benjuí, Coco, Sàndal

MALUM

Les aromes més característiques de l’Empordà, combinades per a donar la sensació despreocupada de l’estiu i sentir-les com una alenada fresca que arriba dels camps de fruita.

Composició aromàtica: Poma, Figuera, Lovage, Ginebra Nut

WOODY

La calidesa de les fustes acompanyades de rosa, amb un toc especial de Ratafia feta amb ingredients 100% naturals, per a lligar i endolcir l’olor final.

Composició aromàtica: Hiba, Sàndal, Rosa, Tonka, Hinoki, Ratafia Russet

SHINNAMON

Una aroma perseverant de canyella de Sri Lanka ens envaeix juntament amb la dolçor de la vainilla i un toc de cítric i ens convida a un espai càlid i distès.

Composició aromàtica: Vainilla, Canyella, Taronja, Cardamom

DORM

Sinergia d’olis essencials naturals expressament mesclats per a ajudar a aconseguir la relaxació necessària per a dormir plàcidament.

Composició: Marduix, Mandarina, Camamilla, Lavanda

ZANZAR

Essències naturals que es combinen amb el difusor ceràmic Todana per a foragitar els mosquits. Per exterior i interior. La Citronel·la natural emprada és també un potent antiviral ambiental.

Composició: Citronel·la, Pàtxuli, Espígol

D-EUCALIPTOL

Solució alcohòlica desinfectant amb oli d’eucaliptus i oli d’oliva extra verge, per a la desinfecció constant d’aparells d’ús quotidià, com la mascareta, el telèfon mòbil, les claus…

Composició: Alcohol vegetal, Eucaliptol, Oli d’oliva Extra Verge

Shizen'na

NEBUSCENT

Potent atomitzador de dos fluids, de difusió ràpida a l’ambient.

COMPRAR ARA

DIFUSORS DESTACATS