MONTSE NART, Perfumista i Aromatòloga en cap de Shizen’na

La nostra perfumista i aromatòloga i la col·laboració d’un etnobotànic mallorquí, formen part de l’equip de producció de les nostres col·leccions de sinergies d’olis essencials. El coneixement científic, la sensibilitat, el coneixement del medi i l’estudi dels entorns, confereixen les mescles perfectes que formen les nostres col·leccions.

La qualitat és la base de les essències de Shizen’na. La recerca constant de les millors plantes aromàtiques és obsessió dins el nostre equip d’experts. L’estudi posterior de les perfectes condicions de la planta i el fruit, conforma la base dels olis que s’utilitzaran per fer les nostres sinergies.

A Shizenna ens prenem seriosament el concepte del km 0 i cerquem, en la mida del que és possible, les plantes aromàtiques autòctones com a font principal de les nostres sinergies. En qualsevol cas, cal sempre tenir en compte finques sostenibles al nostre país o a qualsevol de les procedències dels olis essencials que utilitza Shizen’na.

Els processos manuals i mecànics no contaminants, juntament amb una selecció acurada de les plantes, el moment correcte de collita i de maduració, són cabdals per obtenir l’element de base perfecte.

Collita de Lavandula Angustifolia a Moià per Shizen’na. Juliol de 2021.

La Montse fa una selecció dels millors olis essencials per a la posterior formulació de les exclusives sinergies de Shizen’na.

Procés de destil·lació

Els processos mecànics emprats són minuciosos, amb aplicació del temps exacte (sense presses) i amb la temperatura i pressió mesurades amb precisió per la correcta destil·lació. Cada planta, cada flor, cada fruit que es tracta, necessita el seu procés específic, amb els mètodes corresponents a cada matèria prima, per aconseguir la base dels olis essencials utilitzats en les nostres col·leccions.

S’estudien plantes, fruits, aromes i les funcionalitats dels olis obtinguts i se’n conformen les sinèrgies definitives, que reposaran el temps convenient en espais sense llum, abans de ser posades a disposició de ser embotellades en envàs de vidre opac, perfecte per la seva conservació.

Els nostres coneixements i experiència fan que les col·leccions de SHIZEN’NA siguin especials i exclusives, podent crear una aroma personalitzada per a una empresa o marca.

Esteve Gomila, etnobotànic de Shizen’na

Tota aproximació al territori ens dóna la singularitat que el nostre propòsit persegueix, comptant amb professionals de primer nivell experts en el nostre àmbit, estudiants universitaris i persones que s’inicien en el món professional, tots del nostre voltant territorial.

Col·laboradors de Shizen’na:

Esteve Gomila (Etnobotànica)

Eudald Pla (Imatge i Disseny)

Pol Antúnez (Antropòleg)

Marisa Corres (Arquitecta)

Gina Castellet (Comunicació)

Mateu Castellet (Interiorisme)

Jan Antúnez (Premsa i Producte)

A9 Arquitectura (Disseny exposició)