SHIZEN’NA (自然な) en japonès significa NATURAL.

              

El disseny decoratiu només és funcional a la vista; si l’olor no acompanya, l’estètica visual deixa de tenir sentit.

SHIZENNA SL és una empresa basada en la creença que un món millor és possible i la nostra eina per contribuir-hi és mitjançant els nostres coneixements de la natura, aplicant les propietats i els beneficis que ens donen les plantes, la fruita cítrica i les flors, a través de la puresa del seu interior, dels seus propis olis essencials que, en difusió, netegen i amoroseixen l’aire que respirem en els espais tancats, de manera totalment natural.

La nostra forma de veure la vida és a través de la natura, aprofitant la riquesa que ens entrega tal com és sense afegir components sintètics que, si bé la poden fer més econòmica, també la fan perjudicial. Conservar els elements que ens entrega la natura en el seu propi estat, ens apropa a l’essència de la vida i ens fa més coherents amb els principis de la mateixa creació.

Respecte pel medi i aportació de benefici a l’entorn mitjançant les aromes naturals, per donar i rebre benestar a través de paràmetres de sostenibilitat, de conscienciació social i, per descomptat, d’amor. L’amor és fonamental perquè les persones s’entenguin, s’ajudin i facin que la vida sigui més senzilla i agradable. Com més amor, més felicitat. Com més felicitat, més benestar.

La nostra cap de disseny d’aromes, Montse Nart, aromatòloga i perfumista, reuneix de tota terra productiva les essències immaculades de les seves plantes, les flors i la fruita, per a configurar aromes impecables, extretes de la conjunció entre natura i l’amor que té per ella.

Llicenciada en màrqueting internacional i experta en estampació tèxtil, recull la força que li ha donat un món ple de colors, fibres naturals i coneixements de diverses cultures del món, per crear col·leccions d’aromes pures inspirades en aspectes de la vida que responen a una relació entre l’entorn, els colors que desprèn i la funció concreta que una aroma ha de tenir.

Els olis essencials tenen diverses propietats que depenen de les seves característiques de procedència i la Montse les aprofita per crear les sinergies (blends o mescles) que aporten tots els seus beneficis, donant el seu punt d’atracció especial que fa que l’ambient sigui, bàsicament, captivador en tots els sentits; com ella diu, inclús al tacte, perquè per palpar, no és imprescindible tocar si ho pots sentir.

En la part tècnica, comptem amb la col·laboració de l’Esteve Gomila, Etnobotànic i Aromatòleg, que, des del el Parc de les Olors de Búger, a Mallorca, ens assessora en tota la part del cultiu, el creixement i la destil·lació de les plantes, amb noves tècniques sostenibles i d’estalvi d’aigua.

I en la part empresarial, en Jordi Castellet, cap executiu, aporta més de quaranta anys d’experiència professional en diversos sectors, però bàsicament en el tèxtil, on va portar la direcció empresarial i creativa d’una empresa de complements. Amb coneixements de màrqueting, de mercat global i de comerç, fou vicepresident del Gremi de la Confecció de Barcelona i president de la sectorial tèxtil de PIMEC. A Shizenna també s’ocupa de fer sentir i entendre la força i les propietats dels olis essencials amb mitjans intangibles que no permeten la seva inhalació, com internet o la imatge gràfica.

Per arribar on som i anar molt més enllà, a Shizen’na comptem amb col·laboradors, prescriptors i delegacions de venda al territori:

Zones:

Com de Casa (Serveis de neteja i manteniment – Vendes àrea Vallès: gemma@comdecasa.cat)

Esther Torras (Ordenòloga – Vendes àrea Barcelonès: esther.organizatucasa@gmail.com)

Esteve Gomila (Etnobotànica – Contacte àrea Mallorca: esteve.gomila@gmail.com)

GIRONA: Venda des de la botiga física, situada al carrer Argenteria 1, del Barri Vell

Col·laboracions especials:

Laia Requena (Imatge, Disseny i Packaging)

Eudald Pla (Disseny corporatiu)

Pol Antúnez (Antropòleg)

Marisa Corres (Arquitecta)

Gina Castellet (Comunicació)

Ratafia Russet (Essències aromàtiques)

A9 Arquitectura (Disseny exposició)

Mateu Castellet (Disseny d’espais)

Jan Antúnez (Producció de producte i Audiovisual)